Klubová výstava pudlů KCHP-17.ročník Memoriálu Jaroslava Kamenického-25.11.2011-FOTO

26.11.2011 22:41

     Tentokrát jsme se po dlouhé době vypravili na klubovou výstavu na Hagibor v Praze. Počasí nám opět přálo a místo slibovaného deště se na nás z oblohy smálo sluníčko. Také na výstavě byla velmi příjemná a přátelská atmosféra. Po přivítání šampaňským při zahájení výstavy již začalo perné soutěžení. Bylo přihlášeno 125 pudlů. Paní Taťjana Novotná posuzovala psy a feny - mladé a veterány a z Belgie přijel úžasný rozhodčí pan Jean Francois Vanaken, který posuzoval dospělé psy a feny v mezitřídě, otevřené a vítězů. Naše kamarádka Janina s Ronkou nás přišly podpořit.

 

     Oba kluci se krásně předvedli, velmi se líbili a dostali velice krásné posudky, které si dovolím odcitovat, mám z nich velkou radost.

      Ctirádek běhal s taťkou ve třídě otevřené a získal svůj další CAC a ČKŠ.

Citace posudku CTIRAD

    "Velmi výrazný samec, dobrá hlava a proporce, korektní hřbetní linie, velmi dobrý hrudník, dobrá přední fronta, pevná a dobře vyvinutá substance, dobrá kvalita srsti, mohl by být trochu více dynamický a energický"

 

     Ctislávek ve třídě šampionů získal CAC A ČŠŠ a porazil brášku a získal titul Klubový vítěz.

Citace posudku CTISLAV

     "Krásný typ, krásný šampion, který je velmi kvalitním představitelem, typický přátelský temperament"

    Stejně jako v loňském roce jsme měli malé fanoušky - děvčata a chlapce, kteří hráli turnaj v pozemním hokeji a o přestávkách mezi zápasy nás podporovali a mazlili.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode